HOE we het DOEN ?

Charter Reezults Verkoop Training

Een training van mijn uniek systeem / methode  kan variëren van minimum 8 dagen tot zelfs 30 of 60 dagen. De  trainingen zijn over een aantal dagen met tussenpozen verdeeld. Een training heeft als doel om de vaardigheden of deskundigheid van de deelnemer te vergroten. Een training is breder, diepgaander en intensiever dan een workshop, presentatie, cursus, webinar, seminar of master class. De deelnemer krijgt bij trainingen meer de tijd om nieuw gedrag eigen te maken. Bedenk dat in de literatuur wordt gesproken over de zogenaamde magische 21 dagen om een gewoonte aan te leren maar dat de gemiddelde tijd 6o dagen bedraagt. De kracht van mijn systeem / methode dat het een automatisme is geworden. Je denkt niet meer na over een bepaalde handeling van een verkoop gesprek.( Van Onbewust Onbekwaam tot Onbewust Bekwaam)

Het model van onbewust onbekwaam naar onbewust bekwaam is ontstaan in de jaren zeventig. Het is onduidelijk wie het model heeft ontwikkeld.Het model beschrijft de verschillende fases die je in een leerproces doorloopt. Dit geldt voor elk leerproces. Voor het voelen en snappen hoe het werkt kun je piano leren spelen of leren autorijden als voorbeeld nemen.

Fase 1: Onbewust onbekwaam

Als je iets nog nooit gedaan hebt kan het eenvoudig lijken, op dat moment ben je onbewust onbekwaam. Of je weet niet dat je iets niet weet.  Dit is een neutrale fase. Zeker als je niet weet dat je iets niet weet kan heel comfortabel zijn.

Fase 2: Bewust onbekwaam

In deze fase word je je bewust dat je iets niet kunt. Hier heb je een keuze. Je kunt er voor kiezen bewust onbekwaam te blijven. Of je kiest ervoor dat je iets wilt gaan leren. In deze fase start je met leren en met oefenen. Je komt  er achter wat er allemaal bij komt kijken en hoeveel oefening er nodig is. Soms heb je dan het idee dat het je nooit gaat lukken. Dit is vaak een onprettig gevoel.

Fase 3: Bewust bekwaam

Langzamerhand krijg je het in de vingers en gaat het je steeds gemakkelijker af. Je wordt bewust bekwaam. Dit is een prettige fase, omdat je merkt dat dingen nu lukken, ook al ben je je hier nog wel bewust van en moet je er nog goed bij nadenken.

Fase 4: Onbewust bekwaam

Tenslotte na heel veel oefening lijken de dingen als vanzelf te gaan. Je wordt onbewust bekwaam.

Je kunt deze fases voortdurend blijven rondgaan. Steeds kun je nieuwe dingen ontdekken die je nog niet kende. Zoals bijvoorbeeld het verkrijgen van de 6 fasen van RAPPORT met de klant/prospect, de kunst van het gerichte vragen stellen gedurende de gehele presentatie, de 5 emotionele fases in een verkooop gesprek, het verkrijgen van een behoefte analyse , het creeren van urgentie en het onderhandelen en afsluiten van deals. Het is belangrijk om te weten dat bij elk leerproces je door deze fasen heen gaat. Het model kan je helpen te begrijpen waarom bepaalde fases van het leerpoces zo onaangenaam voelen. Hierdoor wordt het eenvoudiger deze fases gewoon te doorstaan en het positief te blijven benaderen.

 

  

GELD TERUG GARANTIE ALLEEN VOOR DE 60 DAGEN: Implementeer 100% van de training gedurende de 60 dagen en ontvang een volledige terugbetaling als u uw investering niet het gewenste resutaat oplevert. U moet een bewijs van actie uitvoeren en indienen om deze geld-terug-garantie te activeren.

Kies het perfecte plan wat bij je past

U$ 125.-

3 days Basic strategy

  • 2 hours per day

U$ 1.350

30 days charter package

  • 3 hours per week

U$ 2.250

60 days professional package

  • 3 hours per week