ONTMOET DE MAN EN ZIJN REVOLUTIONAIR “SYSTEEM” …
Sommige mensen noemen Gilbert Heygele de “personen mentor”. Anderen noemen hem “De meest creatieve closer”. Gilbert’s carrière is een mix  van  marketing- en verkoop legende. Zijn prestaties en unieke presentaties zijn vaak het onderwerp van insider gesprekken op hoog niveau in Azië.

Al meer dan 27 jaar hebben zijn live-evenementen, systemen en technieken zowel starters als professionals in staat gesteld om hun doelen met 1 – 1 of groep presentatie te bereiken. Meer dan 2000 beginnende en professionele verkopers hebben met zijn bewezen controversionele training methoden een bruto omzet van $459.000.000.- gegenereerd in 27 jaar, 

Kijk … de echte reden waarom zoveel mensen hem zoeken, en de reden waarom je zijn naam waarschijnlijk meer dan eens hebt horen opduiken, is niet een van die dingen.

Gilbert’s echte cadeau voor iedereen, ook voor jou, als je beter contact (VERTROUWEN ) wilt creëren en meer wilt verkopen, is zijn CHARTER REEZULTS SYSTEEM . Als je verkopers vraagt ​​wat hun proces is om echt verbinding te maken en ” TO CLOSE THE DEAL”, dan is de kans groot dat het zal worden teruggevoerd naar Gilbert’s Charter Reezults Systeem.